Advanced Search
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Βίλα έπαυλη, Βόρεια προάστεια Αθήνα

add to favorites
682

Description

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, 20 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας

Πετρόκτιστη έπαυλη 1000 μ2 με πολύ καλή πρόσβαση, κτισμένη μέσα σε 12,5 στρέμματα.  Έκταση επίπεδη με μικρή κλίση σε πολύ καλό περιβάλλον και με απέραντη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κατασκευή της είναι υπερπολυτελής εσωτερικά και εξωτερικά.

ΥΠΟΓΕΙΟ:

Αποτελείται από γκαράζ 4 αυτοκινήτων, λεβητοστάσιο κλιματισμού, αποθήκες, πλυντήριο, μεγάλη κάβα, ασανσέρ και σκάλα ανεξάρτητη προς τον ισόγειο όροφο.

ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΟΡΟΦΟΣ (ξενώνας):

Αποτελείται από 3 κρεβατοκάμαρες, 3 λουτρά, κουζίνα με τραπεζαρία, Plαyroom με τζάκι που επικοινωνεί με την κουζίνα και έχει άμεση πρόσβαση στο χώρο της πισίνας. Επίσης διαθέτει χώρο για σάουνα, αποθήκη, λινοθήκη, ξεχωριστό χώρο για το προσωπικό, ασανσέρ και σκάλα που οδηγεί στον Α’ όροφο. Τα δάπεδα είναι από ξύλο ΙΡΟΚΟ ΑΑ διαλογής.

Α’ ΟΡΟΦΟΣ:

Διαθέτει μεγάλο χώρο υποδοχής με τρία σαλόνια με τζάκι, μία τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα καθιστά και μία μικρότερη τραπεζαρία 8 ατόμων για καθημερινή χρήση. Διαθέτει επίσης γραφείο με ανεξάρτητη είσοδο, μπαρ, κουζίνα με τραπεζαρία, WC ξένων, τέσσερις  βεράντες προς όλες τις κατευθύνσεις , ασανσέρ και κλιμακοστάσιο προς τον Β’ όροφο (υπνοδωμάτια). Όλα τα δάπεδα των χώρων υποδοχής είναι από ξύλο δρυς ΑΑ διαλογής.

Β’ ΟΡΟΦΟΣ:

Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια,το ένα  Master με Jαcυz zi και τζάκι, και χώρο για καθημερινό δωμάτιο της οικογένειας 40 μ2,με τζάκι, ΤV και λοιπά. Ο χώρος αυτός μπορεί να διαμορφωθεί πολύ εύκολα σε 2 δωμάτια ύπνου με λουτρό ή σε ένα ακόμα Mαster.  Υπάρχουν ακόμα 3 λουτρά, λινοθήκη, αίθριο το οποίο στεγάζεται στην οροφή του Β’ ορόφου με βιτρό. Τέσσερις βεράντες με απέραντη Θέα κοιτούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλα τα δωμάτια ύπνου διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες καθώς και όλες οι αποθήκες διαθέτουν ράφια. Τα δάπεδα του ορόφου εκτός των λουτρών είναι από ξύλο ΙΡΟΚΟ ΑΑ διαλογής.

Το όλο κτίριο στεγάζεται με κεραμοσκεπή.

Η έπαυλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν δύο κατοικίες με ανεξάρτητη είσοδο χωρίς καμία μετατροπή η προσθήκη και χωρίς να μειωθεί το prestίge της.

Ολοι οι χώροι της έπαυλης Θερμαίνονται με κεντρικό κλιματισμό ψύξης-θέρμανσης. Ολα τα κουφώματα εσωτερικά και εξωτερικά είναι από ξύλο ΙΡΟΚΟ ΑΑ διαλογής στο φυσικό τους χρώμα.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ:

Το κτήμα έχει μεγάλη πρόσοψη επί ασφαλτοστρωμένου δεντροφυτεμένου δρόμου. Διαθέτει 2 εισόδους, μία κύρια είσοδο και μία υπηρεσίας για οχήματα. Διαθέτει γήπεδο τένις και μπάσκετ κανονικών διαστάσεων, πισίνα μεγάλη με δυνατότητα να γίνει και θερμαινόμενη, μπαρ πισίνας, ντους και αποδυτήρια, barbeque με φούρνο και στεγασμένο χώρο με κεραμασκεπή περίπου 100 μ2 για γεύματα και δείπνο κοντά στη πισίνα.

Η πισίνα περιβάλλεται από επίστρωση πλακιδίων 5 μέτρα περιμετρικά και στη συνέχεια από παρτέρια λΙθόκτιστα σε διάφορα επίπεδα, γκαζόν και πολλά φυτά, όπως φοίνικες, τριανταφυλλιές και πολλά άλλα διακοσμητικά φυτά.

Ο υπόλοιπος χώρος γύρω από την έπαυλη είναι φυτεμένος με γκαζόν (περίπου 5 στρέμματα) που διακόπτεται από πλακοστρωμένους  διαδρόμους για πεζούς και αυτοκίνητα. Πέντε μικροί λόφοι διακοσμητικοί, ένας λόφος πολύ μεγαλύτερος απ’ όπου ξεκινά ένας καταρράκτης νερού και συναντά ένα συντριβάνι και πάρα πολλά δέντρα όπως 30 φοίνικες, 30 κλαίουσες, κουκουναριές, καστανιές, πλατάνια, δράκαινες και πολλά άλλα φυτά, δίνουν την όψη δάσους.

Σε ξεχωριστό χώρο του κτήματος υπάρχουν 70 οπωροφόρα δέντρα όλων των ειδών,  40 ελαιόδεντρα για το λάδι της οικίας ενώ στο τέλος του κτήματος βρίσκεται ένα αμπέλι σε κληματαριά για τις ανάγκες των κατοίκων σε σταφύλια και κρασί.

 

Ο φωτισμός του κτήματος είναι πλήρης.Το κτήμα διαθέτει ΗΖ, ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος 80 Κ.Β.Α που καλύπτει όλες τις ανάγκες ταυ κτήματος και της οικίας σε περίπτωση διακοπής λόγω βλάβης του δικτύου της ΔΕΗ.

Διαθέτει επίσης γεώτρηση νερού για τις ανάγκες του κτήματος και της οικίας σε περίπτωση βλάβης του δικτύου της ΕΥΔΑΠ, ώστε να μη μείνει το κτήμα ποτέ χωρίς νερό. Το κτήμα ποτίζεται όλο από τη γεώτρηση αυτόματα με ηλεκτροβάνες διαμέσου 2 δεξαμενών.

Διαθέτει επίσης αλεξικέραυνο υψηλών προδιαγραφών για την προστασία της έπαυλης και του κτήματος.

Το κτήμα διαθέτει και χώρο κατάλληλo για ελικοδρόμιο.

 

 

 

Property Id : 18224
Property Size: 1,00 m2
Property Lot Size: 12,00 m2
Bedrooms: 7
Bathrooms: 7
Garages: 1
Garage Size: 4 αυτοκίνητα
basketball court
fireplace
pool
back yard
front yard
fenced yard

Similar Listings

Compare Listings