Αναζήτηση
Αναζήτηση
we found 0 results
Your search results

Σχετικά με μάς

Το κτηματομεσιτικό γραφείο Μαυροειδή περνάει την δεύτερη δεκαετία του στην ελληνική αγορά ακινήτων. Συνεχίζει την πορεία του με περισσότερη αφοσίωση, γνώση και σεβασμό στον συγκεκριμένο τομέα των ακινήτων.

Οι εξειδικευμένοι αντιπρόσωποί μας είναι σε θέση να βρουν και να παρέχουν μια εξατομικευμένη λύση στις ανάγκες σχεδόν όλων των πελατών. Μετά από μια εξειδικευμένη συνέντευξη με τον αγοραστή-πωλητή, τον βοηθάμε να βρεί την πιο ποιοτική λύση για τις ανάγκες του.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο Μαυροειδή έχει τη δική του επαγγελματική ομάδα πολιτικών μηχανικών, επιθεωρητών ακινήτων, αγροτικών επιθεωρητών, δικηγόρων και οικονομικών συμβούλων, για να παρέχει μια ακριβή, λογική και γρήγορη πρόταση / προσφορά / λύση.

Η τεράστια εμπειρία μας στην αγορά της Αττικής και ιδιαίτερα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, η δυνατότητα διαπραγματεύσεων και η γρήγορη λύση παροχής λύσεων διαφοροποιούν αυτή την εταιρεία από τους άλλους.

Επίσης, μετά από αίτημα, το κτηματομεσιτικό γραφείο Μαυροειδή μπορεί να προσφέρει στον δυνητικό πελάτη αρκετές υπηρεσίες όπως αναπτυξιακή και επενδυτική έρευνα (όλα τα είδη των διαθέσιμων ακινήτων), διοργάνωση ταξιδιού επιθεώρησης, μετανάστευσης, διαχείρισης ακινήτων και μετά την πώληση υπηρεσίες.

Άλλες παράλληλες υπηρεσίες που μπορούν επίσης να παρέχονται είναι η αποκατάσταση της ιδιοκτησίας, η παροχή αναζήτησης, η οργάνωση διακοπών, η μεταφορά με αυτοκίνητο, VIP, ξενοδοχειακές κρατήσεις.

Είναι ενδιαφέρον ότι όλες οι παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να οργανωθούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, με βάση την τοπική ώρα της Ελλάδας και τις απαιτήσεις της πτήσης σας.

Compare Listings

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Reject Read MorePrivacy & Cookies Policy